tisdag 25 september 2007

Dagen efter

Har inte kunnat börja jobba än. Det är ju så mycket man måste läsa, tabeller att studera och härliga bilder från igår att se på.

Sen får man läsa att Regeringsrätten nu efter 10 år tagit ett beslut att DIF nu måste betala 1,2 miljoner i moms för Dusko Radinovic, Vujadin Stanojkovic, Milenko Vukcevic, Mirodrag Radulovic och Dusan Milutinovic som alla hyrdes in under 90-talet. Detta är en tvist som hållit på i över 10 år där faktiskt såväl länsrätten och kammarrätten dömt i DIF:s favör tidigare.

Svennis, du kanske har lite småpengar över?

Häckens tränare Sonny Karlsson uttalar sig efter matchen: - Det känns bedrövligt. De backar hem och slår egentligen bara bort bollen. Men de lyckas få ett anfall och få in en boll.

Ja, du Sonny. Vi tog 3 poäng av er igår och gjorde er dåliga. Backa hem? Vi försvarade oss så otroligt smart och om man som ni är ett lag med allsvenska ambitioner så borde väl 90 minuter räcka för att lösa upp även ett sådant försvar? Faktum var också att vi spelade minst lika bra fotboll som Häcken och även om jag är partisk, så kan ingen säga att det var en orättvis seger.

Inga kommentarer: