torsdag 6 mars 2008

Smaken är som baken

Det blev aldrig någon resa till Ljungskile igår. Många skador, rykten om ett halvt b-lag och jobb gjorde att jag stannade hemma.

Läser lite rapporter från matchen som slutade 2-0 till Ljungskile och det verkar varit många enögda åskådare.

Ljungskile rapporterar:

Degerfors var väldigt tama framåt men fick mitt i den första halvleken tre hörnor på rad. Ljungskile höll dock undan och det blev aldrig direkt farligt.

Degerfors enda avslut på mål under hela matchen kommer i den första halvlekens slutskede. En frispark strax utanför straffområdet slås hårt rakt på Michal som boxar bollen till en resultatlös hörna.

DIF rapporterar:

Efter 17 minuter gör Ljungskile 1-0, efter ett inlägg. Efter målet tar DIF över mer och spelar bättre.

- Vi ska inte säga att vi är mycket bättre än de, men vi spelar jämt med dem, säger tränare Janne Stahre. I andra halvlek tar DIF över mer igen och har mycket bollinnehav.

DIF hade gott om chanser utifrån, bland annat avlossar Mano Garcia och Steve Morrisson fina skott.