lördag 22 mars 2008

En underbar omväg

Så var man hemma igen på västkusten efter några otroligt sköna dagar i Sälen. Tiden sprang iväg och vips var det fredag och dags att åka hem igen. Vi hade grym tur med vädret och det var några dagars skidåkning där man inte kunde hitta något att klaga på. Bra backar, sol och kall öl, vem har mage att klaga då?

Såg sjätte kvartsfinalen mellan Frölunda-FBK på puben igår. Orkar inte ens kommentera kalkonhistorien ännu en gång. Allt jag vet är att FBK kommer att vinna sjunde och avgörande matchen imorgon på påskafton. Om inte så får jag nog köpa den där 42-tummaren jag kikat på ett tag nu.

Vi gjorde en spontan avstickare på vägen hem från Sälen idag. Lunch på Uddeholms Hotell, där påskbuffén smakade lika bra som utsikten. Sedan vidare in till Hagfors, där jag spenderat mycket tid genom åren, dels hos mormor och morfar och dels i sommarstugan vid sjön Ämten. En titt på mormor och morfars gamla hus, en tur i centrum och sen till kyrkogården för att tända ljus vid gravarna. Avstickaren gjorde resan lite längre, men det var det helt klart värt.

Inga kommentarer: