fredag 3 oktober 2008

L som i Lööndon

Uj, det har varit en hektisk vecka känner jag. Är det redan fredag?

Årets shoppingresa till London var som vanligt suverän! Kalasväder, grymt boende på Royal Garden hotel och massa fin kall öl.

Vi lyckades få ihop hela 22 kilo i övervikt på våra tre väskor när vi skulle hem. Det var i alla fall vad vågen visade när vi testade själva. När vi väl checkade in var vågen trasig, så där gick ni miste om lite sköna slantar era SAS-busar!

Precis som förra året så hade härliga Hagmans bokat in samma helg och vi lyckades med samkväm under två roliga kvällar med dem. I år hade Helene bytt ut sonen mot göbben sin istället och jag tyckte nog det gick åt fler pints i år. Eller hur Hagmans?

På Landvetter mötte sedan våra kära Madde och Christer upp oss när vi väl kom hem. Tur var väl det, hur skulle det annars gått?

Dåligt med bilder blev det under helgen, min teori är att händerna var fulla (å vi med), ena med kortet och den andra med en kall John Smith. Men tre kort kan ni få i alla fall!

1. Vem f-n väntar han på?
2. Utsikt över Hyde Park från hotellrummet
3. Joo, det va shhlåå här...



1 kommentar:

Hohelolenone sa...

Löndön var ju så himla käckt i år igen, några fler pints blev det ju dock höll man inte Annas öltempo. " jag är ju törstig!" Kommer tillbaks nästa år med syrran, elin 18 emma 12- rocknroll! PUss och kram!