måndag 3 december 2007

Måndag

Lördagens hockeymatch gick väl ok, trots att grillorna legat i träda i ungefär 10 år. Vi delades upp i två lag och slussades ut på isen i Scandinavium för att värma upp. Vi hinner inte mer än att få ut en puck innan en kille i andra laget tar en felskär och bryter foten. Sen, 40 minuters väntan på ambulans och sen var den bra stämningen borta.

Men iaf, mitt röda lag fick storstryk med 11-3. I mitt första byte låg vi redan under med 1-3, men efter ett mål och en assist från min klubba var det 3-3 och det fanns hopp. Men som ni ser på slutresultatet så blev det ingen magik från mig eller mina lagkamrater.

Lördagskvällen avslutades med pizza och öl på Farellis och lite senare en alltför sliskig drink tillsammaans med på tok för starka kycklingvingar på Hard Rock. Allt sköljdes ner med öl.

Igår var det julmarknad och senare pokerturnering på casinot. Julmarknad var riktigt trevligt men jag borde veta det så här dags, att poker spelar man när man är sugen, på humör och känner sig pigg.

Helgen är över, nu är det måndag, jobb och spöregn som gäller igen.

Veckan ser aktiv och rolig ut, med ett schema som innehåller 4-årskalas, resa till Stockholm, Henrik Schyfferts 90-tals monolog och flyttförberedelser.

Nu kör vi.

Inga kommentarer: