måndag 10 december 2007

Helgrapport

Vem har sagt att det inte händer något i 0586-området? Kolla bara helgrapporten från den lokala blaskan. Här finns ju aktiviteter för alla åldrar.

Fyra anmälda stölder av ljusslingor
På Västra Rävåsgatan har en ljusslinga stulits och två andra förstörts. Dessutom stals två transformatorer. På Bregårdsgatan har en bostadsrättsförening blivit av med två ljusslingor. Slutligen har någon stulits en ljusslinga från en utegran på Fryxellsvägen.

21-åring misshandlad av grannen
21-åringen bor i ett område med bostadsrätter i södra Karlskoga. Där har han en granne som han blivit skallad av under fredagen. Grannen är nu polisanmäld, misstänkt för misshandel.

Våld mot tjänsteman
En 45-årig man från Degerfors är misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Lördag natt slog mannen till en ordningsvakt på krogen och satte sig sedan till motvärn mot andra vakter. Mannen fick omhändertas av polisen på grund av berusning.

Villaägare fick fyra fönster stulna
En något udda stöld har anmälts till polisen i Karlskoga. Det är en husägare som anmäler stölden vilken skett på Lugna vägen i Karlskoga. Någon eller några okända har där tagit fyra fönster samt panel ur ett uthus. Husägaren håller på att reparera kåken.

Skadegörelse i olika former
Från Duvedalen rapporteras skadegörelse i form av att någon kört ned ett antal brevlådor. På platsen återfanns efter skadegörelsen några Volvo-delar. En annan skadegörelse - som ledde till ett hot - har inträffat hos en bilverkstad på Hangarvägen. En bil som var inlämnad för reparation utsattes där för skadegörelse. När den upptäcktes hotade bilägaren ägaren till bilfirman. På Värmlandsvägen har två bilar råkat ut för skadegörelse. Där har blinkersglasen plockats bort och repor gjorts i lacken.

Två drograttfyllerister stoppade
En 28-årig man på moped stoppades på Skogslöparevägen. Mannen visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning och förhör. Mannen, som är från Karlskoga, är nu misstänkt för drograttfylleri. Samma sak gäller en 58-årig kristinehamnare som stoppades på Badstugatan. Även han visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad.

47-årig degerforsare anhållen
En 47-årig degerforsare är anhållen efter att under helgen ha utsatt en kvinna för grov misshandel. Det var under fredagskvällen som den 45-åriga kvinnan blev grovt misshandlad av "mannen". Hon var på besök hos 47-åringen som hon har en relation till. De två blev osams och "mannen" gav kvinnan flera slag mot kroppen och huvudet. Han tog dessutom struptag runt hennes hals.

Berusad 72-åring bestulen
En berusad man från Storfors blev under torsdagen bestulen i Karlskoga. Den berusade mannen hade blivit av med sin mobiltelefon. Tre yngre utländska kvinnor hade synts i mannens sällskap men det är i stort sett oklart vad som hänt.

1 kommentar:

Ida Thunberg sa...

ojojoj! verkar som att vi får sätta nån slags larm på utebelysningen.
och hålla hårt i virket som ligger ute i stallet.
ja kära nån. lugnt och idylliskt trodde man när man flyttade hem, men det tycks ju inte alls stämma!