onsdag 11 juni 2008

En magisk kväll

Vet inte var jag ska börja. Igår var en magisk dag. Vi startade tidigt, tog bilen från vår otroliga alpstuga utanför Innsbruck till Salzburg och möttes av ett hav. Ett hav av gula tröjor och en uppladdning inför matchen som man kommer minnas länge.

Vi hade inga biljetter när vi kom, men efter några timmar så hade vi fyra biljetter i fickan och vi fick se en match där mirakel skedde. Ni såg säkert själva.

Idag vaknade vi med ett glädjerus som var starkt. Vid frukostbordet tittar vi ute genom fönstret och ser en fotbollsplan där det verkade vara full aktivitet. Vi chansar, kastar oss ut och mycket riktigt, det är Spaniens landslag som tränar för fulla muggar. I efterhand visar det sig att Spanien bor några kilometer från oss och tränar ca 200 meter från vår stuga. Vi missade frukosten imorse, men fick se världsstjärnor på nära håll och det hela avslutades med att Iker Casillas skrev autografer och tog ett gruppfoto med oss.

Tyvärr ligger kamerasladden kvar hemma i Göteborg så jag kan tyvärr inte delge er några bilder ännu. Men jag lovar, det finns gott om dem.

Nu är skallen helt slut, det är sent och det är dags att samla kraft. Det är många dagar kvar på detta äventyr.

Inga kommentarer: