söndag 22 juni 2008

EM - resan - del 3 - upplevelserna

Vi hade hört rykten om att Spaniens träningar skulle äga rum i närheten av vår alpstuga. Döm om vår förvåning när vi nästan satte frukostkaffet i halsen den första dagen. Från vår terass såg vi det röra på sig på gräsplätten nedanför oss och visst var det Torres & co som värmde upp. Vi kastade oss nere, fick se stjärnorna på nära håll och t o m ett gruppfoto tillsammans med Iker Casillas. Ett minne för livet förevigat på kort.

Naturen i Österrike är sagolik. Bergstoppar, gröna skogar, snö och vattenfall om vartannat. Vi gjorde en dag en tur med linbana upp till 2000 meter höjd, lunch och öl på restaurangen på toppen och sedan en 5 timmars promenad ner för berget. En upplevelse utöver det vanliga vill jag lova.




Festerna de var många under våra 10 dagar i alplandet. Många öl och och Tyrolensnaps gick ner i våra strupar men det gav många skratt och minnen också. Kanske det roligaste var när vi hamnade på den lokala puben och ägaren blev överlycklig att några icke lokala bybor hade hittat dit. Det hela slutade i ett blött kalas med såväl straffsparksturnering och slå-ner-spik i stubben tävling. En sen kväll blev det, men minnesvärd.



Inga kommentarer: